Beställning av Aquajam II

AQUAJAM II är en ny produkt på svenska marknaden och en kedja av återförsäljare håller på att byggas upp. Under tiden kan ni lägga er beställning på Aquajam® här.

 

Vill du beställa din Aquajam®  direkt från oss på Impervius AB så är det bara att fylla i formuläret intill och hur många Aquajam ® du vill ha.

 

Innan leverans sker så utförs sedvanlig kreditprövning, gäller både företag och privatpersoner (Fysisk person) Om den godkännes, så skickas faktura antingen till den E-postadress ni uppgivet eller med godset. 

 

Betalningsvillkor 30 dagar (Företag) / 10 dagar (Fysisk person). Leverans med DHL/TNT Service Point. 1-3  dagars leveranstid.

Företag

För- och efternamn

Adress

Postnummer och ort

Person nr / Org. nr

Epostadress

Mobil nr (för avisering)

Antal Aquajam

Färg

Skicka

Vi söker återförsäljare för AQUAJAM

Är du nyfiken på AQUAJAM och skulle kunna tänka er att bli återförsäljare, fyll då i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Företag

Org. nr

Adress

Postnummer och ort

Telefonnummer

Epostadress

Kortfattad beskrivning av er verksamhet

AQUAJAM AJ2 - September 2018

AQUAJAM AJ2 är en ett mångsidigt trådlöst högtalarsystem för användning i riktigt tuffa väderförhållanden, AQUAJAM AJ2 är vattentät och flyter, alltid med högtalarna ovanför vattenytan.

 

Utrustad med flera fästen för att fästa din AQUAJAM AJ2 nästan överallt, på styret på cykeln, på duschväggen, i båten, vattenskotern, snöskotern, eller varför inte på surfbrädan?

 

Lätt och portabel, med upp till 10 timmars speltid med riktigt hög ljudkvalitet 2x5W . Bluetooth 4.0. 15 -20 meters räckvidd vid fritt flöde. Nu kan du simma, paddla och cykla med din favoritmusik.

VATTENTÄT ENLIGT IPX7

Vattentät IP7X

AQUAJAM är vattentät enligt IPX7 och är designad för att kunna flyta i vatten.